Lees ons laatste nieuws en updates in onze weblog

Lees vanaf nu ons laatste nieuws en updates in onze weblog.

https://www.zenid.net/weblog/

10th Mar 2016
Joomla-noodpatch voor actief aangevallen zero day-lek

De makers van het populaire contentmanagementsysteem (CMS) Joomla hebben een noodpatch voor een zero day-lek uitgebracht dat de afgelopen dagen actief werd aangevallen. Via de kwetsbaarheid kunnen websites volledig worden overgenomen. Beveiligingsbedrijf Sucuri stelt dat het al op 12 december aanvallen heeft waargenomen, terwijl de update ... Lees verder »

16th Dec 2015
Opgelet! Weer spookfacturen van NL Domein Hosting

Opgelet! Weer gaan er spookfacturen rond van het bedrijf: NL Domein Hosting. Bij ontvangen van deze factuur, deze NIET betalen! Dit is oplichting! Bent u klant bij Zenid.net dan zal alleen en enkel Zenid.net u een factuur sturen voor uw diensten en domeinnamen. Bent u geen klant van Zenid.net dan zult u in alle gevallen altijd en enkel alleen ... Lees verder »

16th Feb 2015
Ernstig lek in glibc gedicht.

Zojuist hebben wij op al onze shared hosting servers als alle servers van onze klanten een ernstig lek gedicht in glibc.

Klik hier om er meer informatie over te lezen.

29th Jan 2015
MySQL upgrade van versie 5.5 naar 5.6

Geachte klant,Vanaf 1 februari 2015 gaan wij beginnen met de uitrol van MySQL 5.6. Inmiddels is versie 5.5. al geruime tijd op de markt en biedt versie 5.6 een aantal nieuwe mogelijkheden en als belangrijkste punt: Een betere prestatie.Wat betekend de update voor u?Over het algemeen zal de update niet tot minimaal merkbaar zijn en zullen de meeste ... Lees verder »

26th Nov 2014
Update PHP 5.3 naar PHP 5.4

Sinds juli 2013 is de 5.3-tak van PHP EOL (End Of Life). Dat wil zeggen dat er vanuit PHP.net uitsluitend nog security updates worden verstrekt voor de 5.3-tak en er geen nieuwe functies meer worden toegevoegd. De opvolger, PHP 5.4, is al geruime tijd in gebruik en bevat nieuwe functies en enkele belangrijke verbeteringen ten opzichte van 5.3, ... Lees verder »

10th Nov 2014
Geen extra kosten meer voor het verhuizen van een .nl domeinnaam.

Vanaf vandaag hoeven klanten niet meer apart te betalen voor het verhuizen van een .nl domeinnaam. Een verhuizing van een .nl domeinnaam zal nu gratis uitgevoerd worden en de betaaldatum zal nu voortaan aansluiten op de verloopdatum die het domein op dat moment heeft. Dus stel u besteld bij partij A op 1-2-2014 een domeinnaam voor 1 jaar en ... Lees verder »

1st Feb 2014
Volg ons op Facebook!

Volg het laatste nieuws en updates op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/pages/Zenidnet/198096813547213 Like ons!

26th Aug 2013
CPanel 11.38 is uit.

CPanel 11.38 is uitgebracht.

Kijk snel voor de nieuwe mogelijkheden op: http://releases.cpanel.net/

10th May 2013
Nieuw Jasje voor klantenportaal.

Onze klantenportaal voor bestellingen en beheer van uw diensten bij Zenid.net heeft vanaf vandaag een nieuw jasje gekregen. Het is vooral de bedoeling om alles nog gebruiksvriendelijker en overzichtelijker te maken voor onze klanten en de nieuwe bestellingen die bij Zenid.net geplaatst worden.

18th Feb 2013