Webmail is een handige toevoeging voor het beheren van uw e-mail op afstand bijvoorbeeld als u op vakantie bent of voor zaken in het buitenland bent. Wij bieden 3 soorten webmail programma's aan: Horde, Roundcube, SquirrelMail. U kunt zelf kiezen welke u het prettigste vindt werken. U kunt gewoon wisselen in het gebruik van webmail programma dat maakt voor de mail niks uit, uw e-mail accounts zijn altijd automatisch aan alle 3 de programma's gekoppeld.

Webmail is eenvoudig te bereiken door /webmail achter uw domeinnaam te zetten. U kunt dan inloggen met uw hele e-mail adres als gebruikersnaam, en het wachtwoord dat u daarbij heeft aangemaakt.