Het is bij ons mogelijk om via een bestand uw hele e-mail account geheel automatisch te laten instellen in uw e-mail client. De volgende e-mail clients en type mailservers worden ondersteund:

Autom. configureren van Microsoft Outlook 2000® voor IMAP-toegang
Autom. configureren van Microsoft Outlook 2000® voor IMAP-toegang (SSL)
Autom. configureren van Microsoft Outlook 2000® voor POP3-toegang
Autom. configureren van Microsoft Outlook 2000® voor POP3-toegang (SSL)
Autom. configureren van Microsoft® Outlook® Express® voor IMAP-toegang
Autom. configureren van Microsoft® Outlook® Express® voor IMAP-toegang (SSL)
Autom. configureren van Microsoft® Outlook® Express® voor POP3-toegang
Autom. configureren van Microsoft® Outlook® Express® voor POP3-toegang (SSL)
Autom. configureren van Mac® Mail.app® voor IMAP-toegang
Autom. configureren van Mac® Mail.app® voor IMAP-toegang (SSL)

* Mac Mail IMAP Opmerking: De "IMAP Path Prefix" moet worden ingesteld op INBOX omdat anders Mail.app niet in staat zal zijn om verwijderde mail, concepten of verzonden mail op de server op te slaan.

Hoe werkt dit:

1. Login op uw cpanel, en ga onder mail naar: e-mail accounts.
2. Maak het gewenste e-mail account aan.
3. Klik nu achter het e-mail account dat u zojuist heeft aangemaakt op: More.
4. Kies daar: e-mail client configureren.
5. Klik op de gewenste e-mail client en type mail account. (POP3 is het meest gebruikte.)
6. Voer het bestand uit, open uw e-mail client, voer het wachtwoord van het e-mail account in en kies onthouden.

• 1 A felhasználók hasznosnak találták ezt