Indien u problemen heeft bij het verzenden van e-mails dat deze niet aankomen bij de ontvanger en u geen error mail terug krijgt dan kan dit zeer uiteenlopende redenen hebben. We kunnen er een paar met u doorlopen om in elk geval de basis instellingen te controleren of deze juist zijn:

1. Kijk in uw CPanel of u voldoende webruimte heeft, kijk ook bij uw e-mail accounts bij quota of deze niet op hun limiet zijn.
2. Controleer in uw e-mail client of Verificatie voor uitgaande e-mail aanstaat in uw e-mail client.
3. Zet in uw cpanel onder: e-mail Verificatie SPF records aan.
4. Kijk op: http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx en vul uw domeinnaam in om te kijken of u niet op een spamblacklist staat.

Probeer nu opnieuw uw e-mail te verzenden.