Bestanden uploaden via FTP

Om uw website online te zetten, zult u bestanden moeten uploaden vanaf uw computer naar onze server, waarop uw hostingpakket staat. Dit doet u via FTP, wat staat voor File Transfer Protocol. FTP is een manier om bestanden van een computer naar een server te zenden en vice-versa. Vereiste voor dit systeem is dat de computer (client) een FTP client heeft geïnstalleerd (bijv. SmartFTP).

Bij de bestelling van uw hostingpakket zult u een e-mail krijgen met de inloggegevens voor onze FTP server. Let op! U dient de bestanden te kopieren naar de "public_html" map!

• 2 Корисниците го најдоа ова како корисно
Дали Ви помогна овој одговор?