Storingen proberen we uiteraard tot een minimum te beperken maar zijn helaas niet te voorkomen. 98% gaat het meestal om kleine storingen die in de software worden veroorzaakt door bugs in php scripts of andere instabiele programma's. Hierdoor kan het voorkomen dat services traag gaan werken of soms zelfs niet meer werken zoals bijvoorbeeld bij een geheugen overflow die kan worden veroorzaakt door php scripts die in een loop blijven hangen.

Op dit soort storingen kunnen wij snel ingrijpen en is het in vrijwel alle gevallen binnen 5 minuten opgelost. Wij ontvangen per direct zodra er een service uitvalt op een webserver een SMS bericht zodat wij meteen op de hoogte zijn en actie kunnen ondernemen.

Wij zijn in staat om vrijwel alles remote te kunnen doen op onze webservers en kunnen vrijwel alles vanaf afstand doen, zelfs met een mobiele telefoon. Daardoor beschikken wij over de mogelijkheid om altijd snel te kunnen ingrijpen bij storingen.

Mocht er toch eens onverwachts een storing plaatsvinden die langer zal gaan duren dan verwacht dan zullen wij hier meteen onze klanten bericht van geven op onze status pagina op: http://mijn.zenid.net daar kunt u storingen en aangekondigd onderhoud en werkzaamheden raadplegen en ook kunt u in ons portal de server status bekijken om te zien of alle services draaien of dat er services uit zijn gevallen en op welke server dat is.

Indien om welke reden dan ook ons portal ook niet bereikbaar is dan zullen wij gebruik maken van onze Twitter pagina te vinden op: http://twitter.com/zenidnet

Wij werken vanuit 2 datacenters waar altijd iemand van onze mensen snel ter plaatsen kan zijn en waar altijd reserve onderdelen op voorraad zijn.

Telefonisch zijn wij altijd bereikbaar van 09:00 tot 23:00 en dat elke dag dus ook in het weekend en op feestdagen en buiten deze tijden zijn wij uiteraard ook altijd bereikbaar voor het melden van storingen.

Wij mogen met trots zeggen dat ons netwerk 0% downtime heeft gehad.