Ondersteuning voor mobiele apparaten

Onze e-mail servers bieden ondersteuning voor vrijwel elk mobiel apparaat met toegang tot internet.

Getest door Zenid.net zelf:

- Android
- Windows Mobile 6.0 en 6.5
- Windows Phone 7
- Apple iphone
- Apple ipad

Getest door onze klanten:

- Blackberry

Ook standaard mobiele telefoons met een eigen e-mail client werkt zonder problemen.

Welke instellingen?

Onze mailservers bieden ondersteuning voor zowel POP3 als IMAP als EXCHANGE. Ook mail over SSL is mogelijk.

Instellingen die u altijd moet gebruiken op welk apparaat dan ook om uw mail goed in te stellen:

1. Zorg er altijd eerst voor dat u het gewenste e-mail account hebt aangemaakt in uw CPanel.
2. Uw gebruikersnaam is altijd uw hele aangemaakte e-mail adres.
3. Het wachtwoord is altijd het wachtwoord dat u zelf heeft aangemaakt tijdens het aanmaken van uw e-mail account in CPanel.
4. De mailservers voor inkomende en uitgaande e-mail is altijd: mail.uwdomeinnaam.nl waarvan u: uwdomeinnaaam.nl moet vervangen voor uw domeinnaam.
5. U dient altijd e-mail Verificatie voor uitgaande e-mail aan te zetten, de controle gegevens zijn altijd uw gebruikersnaam en uw wachtwoord zoals hierboven.
6. Bij problemen van verzenden van e-mail kunt u proberen de uitgaande poort voor SMTP te wijzigen naar poort: 26 i.p.v. 25.
7. Bij Apple producten en Windows 7 Phone kunt u berichten over certificaat controle negeren.

Uw mail zou nu moeten werken. Indien het niet lukt mag u altijd een ticket openen wij zullen u dan altijd op weg proberen te helpen.

Belangrijke punten om op te letten zijn:

1. Zorg ervoor dat u een mobiele databundel heeft bij uw aanbieder voor toegang tot internet op uw mobiele apparaat.
2. Zorg ervoor dat u toegang heeft tot internet op uw mobielk en dat deze ook werkt.

Verificatie