Wie en wat is Zenid.net?

Zenid.net Webhosting is een stabiel en goedlopend webhostingbedrijf die zich richt op alles wat ook maar server gerelateerd is. Van simpele domeinregistratie tot dedicated servers. Zenid.net is al actief sinds 2000 en sinds 2003 officieel van start gegaan als ingeschreven webhostingbedrijf in het zuiden van Limburg. Vanaf 2000 tot en met 2003 hebben wij eerst 3 jaar non-stop de juiste kennis en ervaring opgedaan in de praktijk om er 100% zeker van te zijn dat wij in 2003 met een goede basis aan de slag konden gaan.

Inmiddels is Zenid.net uitgegroeid tot een stabiel en groot webhostingbedrijf met 8+ ervaring en werkzaam vanuit 2 datacenters verdeeld over het hele land namelijk: Datacenter Emango te Schinnen en datacenter BIT te Ede. Zo kunnen wij ons stabiel opstellen vanaf 2 locaties waarvan altijd eentje dienst kan doen als back-up.

Zenid.net is voor iedereen een zeer geschikte partij. Van particulier tot zakelijk.

Wij bieden u een stabiel hostingplatform waarbij goede bereikbaarheid van onze helpdesk, snel en persoonlijk advies en hulp standaard zijn. Maar buiten dat vinden wij het ook zeer belangrijk dat alles continu 24/7 zonder onderbrekingen zal lopen, wij kennen als geen ander de verantwoordelijkheid voor ons vak en wij weten ook dat wij geen kantoortijden kunnen handteren van 9 tot 5. 24/7 paraatheid is van optimaal belang. Snel ingrijpen bij storingen is dan ook een standaardbegrip voor ons.

Wij zijn erg trots op wat wij al deze jaren bereikt hebben en hoe snel de groei van Zenid.net is verlopen. Wij hopen van harte dat wij deze gemotiveerde instelling met u mogen delen en dat u samen met ons zal meegroeien naar alle nieuwe mogelijkheden van de toekomst die er nog op ons te wachten staan en die wij uiteraard op de voet zullen volgen en altijd mee zullen gaan met alle vernieuwingen binnen de webhostingmarkt.

  • 1 Gebruikers die dit bruikbaar vonden
Was dit antwoord behulpzaam?

Gerelateerde artikelen

Waar staan de servers van Zenid.net?

Onze webservers staan in 2 bekende en moderne en stabiele datacenters in Nederland. Datacenter...

Storingen hoe gaan jullie daarmee om?

Storingen proberen we uiteraard tot een minimum te beperken maar zijn helaas niet te voorkomen....

Support hoe gaat dat?

Aan support en ondersteuning hechten wij erg veel waarde en stellen hier dan ook een hoge...

Wat is webhosting?

Met webhosting heeft u de beschikking over een plaats op het...

Domeinnaam verhuizen

Als bij Zenid.net een bestelling wordt geplaatst en de eventuele EPP code is overlegd, wordt de...