Indien u problemen heeft met het ontvangen van e-mails controleer dan het volgende:

1. Kijk in uw Cpanel of er voldoende webruimte is.
2. Kijk in uw CPanel onder e-mail accounts of er voldoende quota vrij is voor uw mailboxen.
3. Controleer hier of uw domeinnaam op een spamblacklist staat: http://www.mxtoolbox.com/blacklists.aspx
4. Ga in uw CPanel naar E-mailverificatie en zet SPF records aan.

Probeer het nu nogmaals.

Indien u last heeft dat uw berichten als spam gezien worden of in een spambox belanden controleer dan even de spamfilters in CPaenl op juiste spamscore.