Hoe importeer ik een grootte mysql database?

Als u een database moet importeren van 200MB of hoger dan kunt u dat het beste op de volgende manier doen:

1. Maak een back-up van uw bestaande database, liefst in .tar.gz file maar .gz .tar .zip .sql kan ook.
2. Login op uw Cpanel bij ons. En ga naar: Bestanden > Back-ups.
3. Rechts ziet u staan: Een mysql database herstellen.
4. Klik op bladeren en upload uw database. Dit proces kan even duren en het kan zelfs zo zijn dat uw webbrowser tijdelijk geen reactie geeft, heb geduld en laat hem toch even doorgaan net zo lang tot uw browser niet meer laad.

De database is nu te vinden onder: Mysql databases.