Hoe kan ik extra domeinnamen toevoegen aan mijn pakket?

U kunt zelf op een makkelijke en snelle manier extra domeinnamen toevoegen aan uw pakket.

Bepaal eerst wat u met de domeinnaam wilt doen:

1. U wilt uw extra domeinnaam laten uitkomen op uw bestaande hoofddomein?

2. U wilt uw extra domeinnaam gebruiken om eigen content op te zetten binnen uw hoofd account?

Stappenplan:

1. Login op uw cpanel en ga onder: domeinnamen. Naar: Parked domains voor optie 1. (zie hierboven)

2. Of voeg de domeinnaam toe onder: domeinnamen. Add-on domains. (zie hierboven)

3. Ga nu naar: https://mijn.zenid.net en login op uw bestaande account.

4. Bestel onder uw eigen account als bestaande klant de nieuwe extra domeinnaam.

5. De domeinnaam wordt nu geheel automatisch gekoppeld aan uw bestaande webhosting account.