ASP hebben jullie dat?

Nee, wij bieden geen ondersteuning voor ASP. Deze scripting taal wordt vooral gebruikt op Windows servers en niet op Linux servers die wij aanbieden. ASP is met omwegen ook te draaien op Linux maar zal nooit een optimale werking kunnen garanderen en daarom bieden wij het niet aan.

90% van de scripts die worden aangeboden op het internet zijn geschreven voor Linux webservers i.c.m. Apache, php, en mysql. U hoeft zich over het algemeen geen zorgen te maken over deze scripttechniek 9 van de 10x worden de scripts die geschreven zijn voor ASP ook in PHP aangeboden.

ASP wordt meestal alleen gebruikt door mensen die hier ook continu mee bezig zijn en hier meestal ook voor geleerd hebben of zich hierin verdiept hebben.

Bent u specifiek opzoek naar ASP webhosting dan kunnen wij uw helaas niet van dienst zijn, wij willen ons niet gaan richten op allerlei soorten platformen om verwaring te voorkomen en wij vinden het zeer belangrijk om ons 100% te richten op 1 product zodat we ook duielijk weten waarover we praten.