Hoe kan ik mijn Joomla 1.5 bijwerken naar 2.5?

Joomla 1.5 wordt niet meer ondersteund door Joomla en dat betekend dat er geen updates meer uitkomen voor Joomla 1.5

Deze updates zijn echter wel zeer noodzakelijk voor het veilig werken met uw Joomla sites en te voorkomen dat u slachtoffer wordt van hacking.

Daarom is het zeer aan te raden aan alle 1.5 gebruikers om te updaten naar versie 2.5. Helaas is dit niet in een paar klikken te doen zoals een kleine versie update, maar we hebben voor u een goede duidelijke website met Nederlandse tekst en uitleg:

http://www.joomla.erictiggeler.nl/joomla-tips-tips-en-tutorials/21-upgraden-van-1-5-naar-2-5.html