Help ik ben afgesloten (account suspended) wegens spam/malware via mijn account?

Indien u een melding op uw website krijgt: account suspended. Dan betekend dit dat u door ons systeem automatisch bent afgesloten omdat onze malware scanner heeft gedecteerd dat uw webssite malware bevat of omdat er ongevraagde e-mails via uw account worden verzonden. (spammen)

Lees hier ons advies en stappenplan hoe u het beste te werk kunt gaan:

1. Neem contact op met ons via e-mail of supportcenter en vraag ons even een scan te doen op uw account. Wij gaan dan handmatig een scan op uw account doen met onze geavanceerde malware scanner. Wij scannen dan uw account en bestanden af op verdachte malware en spyware en proberen zo voor u het probleem op te sporen zodat indien het in de website zelf zit een infectie of een bestand wat via buitenaf is geupload wij deze kunnnen achterhalen zodat u weet welke bestanden het probleem vormen.

2. Scan uw eigen PC met een goede virusscanner of malware scanner.

3. Zorg ervoor dat indien u gebruikt maakt van CMS systemen als Wordpress of Joomla deze altijd geupdate zijn naar de laatste versie. Let hierbij ook op uw plugins en thema bestanden.

4. Indien u gebruikt maakt van een contactformulier op uw website of een ander formulier waar mail functies in zitten beveilig deze dan met een code die men moet overtypen om het bericht daadwerkelijk te kunnen verzenden.

5. Wijzig wachtwoorden van uw CPanel en FTP en e-mail accounts. Indien mogelijk ook van uw administrator account van Joomla of Wordpress.

Door deze stappen op te volgen kan het probleem op uw account 99% worden opgelost.